Погоджено:                                                                                                                        Затверджено:

Начальник Ямпільського                                                                                                       Завідуюча ДНЗ я/с «Малятко»       

відділу безпечності харчових продуктів                                                          _____________ Юлія  МЕРЦАЛОВА

та ветеринарної медицини

Шосткинського управління

Головного управління                                                                             

Держпродспоживслужби                                                                       

в Сумській області

______________Андрій ФІНАШКО

 

 

Перспективне чотиритижневе сезонне меню

для організації триразового харчування дітей віком від 1 до 6 (7) років

Ямпільського ДНЗ ясла-садок «Малятко»

 

 

Меню складене на підставі :

Постанова Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 року № 305 « Норми харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку»

Рекомендоване Примірне чотиритижневе сезонне меню рекомендоване для організації триразового харчування дітей віком від 1-6(7)років в закладах освіти та інших організованих дитячих колективах на осінній період.

Технологічні картки на страви та вироби що увійшли до затвердженого меню (для I,II,III,IV тижнів).

 

Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах»

 

 

 

Понеділок 1 тиждень

 

 

Найменування

продуктів

Маса нетто

 

 

Хімічний склад

 

 

Білки

 

Жири

Вуглеводи

Енергетична  цінність

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від  

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від  

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від  

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від  

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від  

4-6 (7) років

 

 

 

 

Сніданок:

 

 

I. Запіканка вермішельно-сирна

112

116

145

18,66

18,66

22,99

10,57

10,57

12,87

11,80

16,29

17,99

220,88

237,94

288,02

 

III.        Яйце варене

40

40

40

5,08

5,08

5,08

4,60

4,60

4,60

0,28

0,28

0,28

62,8

62,8

62,8

 

II.       Яблуко печене

53

53

70

0,24

0,24

0,32

0,24

0,24

0,32

6,24

9,23

12,31

38,37

38,37

51,16

 

Всього за сніданок

 

 

 

23,98

23,98

28,39

15,41

15,41

17,79

18,3

25,8

30,58

322,05

339,11

401,98

 

Обід:

I.Суп гречаний

150

150

200

1,49

1,49

2,04

1,16

1,16

1,64

10,17

10,17

13,91

56,22

56,22

76,94

 

Хліб цільнозерновий

30

30

30 

2, 1

2, 1

2, 1

2, 4

2, 4

2, 4

9, 9

9, 9

9, 9

71 

71 

71 

 

V.             Котлета м`ясна(курятина)

63

63

83

10,16

10,16

13,36

10,17

10,17

13,2

8,91

8,91

10,65

150,76

150,76

192,17

 

IV.Картопляне пюре

91

91

114

2,01

2,01

2,51

2,12

2,12

2,65

14,53

14,53

18,16

84,5

84,5

105,63

 

II.Ікра з буряка

55

55

75

0,98

0,98

1,33

0,05

0,05

0,06

24,21

24,21

30,95

40,09

40,09

49,66

 

I. Компот із сушених яблук

100

100

135

0,16

0,16

0,22

-

-

-

3,82

8,81

12,09

14,92

33,87

46,43

 

Всього за обід:

 

 

 

18,9

18,9

24,06

15,9

15,9

19,95

71,54

76,53

95,66

422,18

441,13

546,32

 

                                                                                                                     Вечеря:

 

II.Фіш боли в томатному соусі

41/27

41/27

62/41

8,07

8,07

12,14

3,97

3,97

5,27

5,33

5,33

7,71

84,69

84,69

126,54

 

     II. Каша ячна в`язка

82

82

103

1,76

1,76

2,17

1,68

1,68

2,09

11,87

11,87

14,59

69,92

69,92

86,18

 

       III. Пюре  моркв`яне

55

55

73

2,78

2,78

3,54

0,06

0,06

0,08

23,0

24,0

30,19

47,37

51,16

66,95

 

Хліб цільнозерновий

30

30

30

2,1

2,1

2,1

2,4

2,4

2,4

9,9

9,9

9,9

71

71

71

 

I.Какао

150

150

180

5,2

5,2

6,41

4,45

4,45

5,46

8,43

13,42

17,01

93,2

112,15

141,03

 

II.Фрукти свіжі

60

60

80

0,9

0,9

1,2

0,06

0,06

0,08

13,08

13,08

17,44

53,4

53,4

71,2

 

Всього за вечерю:

 

 

 

20,81

20,81

27,56

12,61

12,61

15,38

71,66

77,62

168,12

419,58

442,32

562,9

 

 

 

 

Вівторок 1 тиждень

 

 

 

Найменування      продуктів

Маса нетто

 

 

Хімічний склад

 

 

 

Білки

 

Жири

Вуглеводи

Енергетична  цінність

 

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від  

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від  

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від  

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від  

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від  

4-6 (7) років

 

 

 

 

Сніданок:

 

 

 

II.Биточок рублений з курятини паровий

58

58

77

10,61

10,61

14,15

2,37

2,37

3,0

4,96

4,96

6,61

85,64

85,64

130,68

 

I.Каша гречана розсипчаста

90

90

113

2,76

2,76

3,46

1,77

1,77

2,22

19,94

19,94

25,01

107,62

107,62

134,93

 

IV.Буряк тушкований

34

35

47

0,54

0,54

0,73

1,53

1,53

2,04

3,64

4,64

6,38

28,75

32,54

44,16

 

I.Сік фруктовий

120

120

180

0,13

0,13

0,18

0

0

0

20,67

20,67

28,62

88,40

88,40

122,40

 

Всього за сніданок:

 

 

 

14,04

14,04

18,52

5,67

5,67

7,26

49,21

50,21

66,62

310,41

314,2

432,17

 

 

 

 

Обід:

 

 

                                           

 

I.Борщ український

150

150

200

1,29

1,29

1,70

2,93

2,93

5,04

8,01

8,01

10,60

72,85

72,85

109,42

Хліб  цільнозерновий

30

30

30

2,1

2,1

2,1

2,4

2,4

2,4

9,9

9,9

9,9

71

71

71

III.Чахохбілі з куркою

32/45

32/45

43/60

10,11

10,11

13,50

3,35

3,35

4,30

5,17

5,17

7,11

91,79

91,79

121,9

I.Пюре з бобових (гороху) з цибулею

100

100

125

10,34

10,34

12,93

3,20

3,20

3,88

24,40

24,40

30,51

167,20

167,20

207,87

IV.Морква припущена

54

55

81

0,76

0,76

1,11

0,78

0,78

1,17

4,85

5,84

8,62

26,16

29,95

44,33

I.Компот із свіжих фруктів

120

120

160

0,24

0,24

0,32

0,24

0,24

0,32

6,24

12,23

16,30

27,0

49,74

66,32

Всього за обід:

 

 

 

24,84

24,84

31,66

12,9

12,9

17,11

58,57

65,55

83,04

456

483,15

520,8

Вечеря:

I.Омлет з морквою

60

60

60

5,3

5,3

5,3

6,4

6,4

6,4

1,9

1,9

1,9

86

86

86

II.Каша пшенична в`язка

90

90

113

2,4

2,4

3,0

1,7

1,7

2,1

15,1

15,1

18,9

87

87

109

Хліб цільнозерновий з сиром твердим

30 /10

30/10

30/15

4,6

4,6

5,6

5,6

5,6

6,8

9,9

9,9

9,9

111

111

125

I.Чай

150

150

180

-

-

-

-

-

-

-

5,99

7,98

-

22,74

30,32

II.Фрукти свіжі

60

60

80

0,9

0,9

1,2

0,06

0,06

0,08

13,08

13,08

17,44

53,4

53,4

71,2

Всього за вечерю:

 

 

 

13,2

13,2

15,1

13,76

13,76

15,38

39,98

45,97

56,12

337,4

360,14

421,52

 

 

 

Середа 1 тиждень

 

 

Найменування   продуктів

Маса нетто

 

 

Хімічний склад

 

 

Білки

 

Жири

Вуглеводи

Енергетична  цінність

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від  

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від  

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від  

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від  

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від  

4-6 (7) років

 

 

 

Сніданок:

 

 

IV.Пудинг сирно-моркв`яний

128

135

169

16,75

16,75

21,0

10,34

10,34

12,97

11,9

18,88

23,87

209,27

235,8

296,47

I.Какао

150

150

180

5,2

5,2

6,41

4,45

4,45

5,46

8,43

13,42

17,01

93,2

112,15

141,03

II.Фрукти свіжі

60

60

80

0,9

0,9

1,2

0,06

0,06

0,08

13,08

13,08

17,44

53,4

53,4

71,2

Всього за сніданок:

 

 

 

22,85

22,85

29,51

48,51

48,51

18,51

33,41

45,38

58,32

355,87

401,35

508,7

 

 

 

Обід:

 

 

IV.Суп селянський з перловою крупою

150

150

200

1,34

1,34

1,8

2,15

2,15

2,7

8,76

8,76

11,68

58,54

58,54

76,56

Хліб цільнозерновий

30

30

30

2, 1

2, 1

2, 1

2, 4

2, 4

2, 4

9, 9

9, 9

9, 9

71

71

71

III.Вареники з курячим м`ясом

51

51

95

12,78

12,78

16,93

6,47

6,47

90,9

16,69

16,69

22,15

179,35

179,35

233,51

III. Пюре бурякове

55

55

73

2,9

2,9

2,7

0,06

0,06

0,08

23,98

24,98

31,47

52,17

55,96

73,35

I.Сік фруктовий

120

120

180

0,13

0,13

0,18

0

0

0

20,67

20,67

28,62

88,40

88,40

122,4

Всього за обід:

 

 

 

19,25

19,25

23,71

11,08

11,08

14,27

80,0

81,0

103,82

449,46

453,25

576,82

 

 

 

 

Вечеря:

 

 

IV. Курка по – італійськи

36/10

36/10

48/12

9,65

9,65

12,86

3,34

3,34

4,29

1,75

3,25

4,26

77,54

83,23

109,14

I.Каша ячна розсипчаста

90

90

108

2,97

2,97

3,57

1,83

1,83

2,27

20,0

20,0

24,07

108,8

108,8

131,55

V.Капуста тушкована -

або квашена -

86

-

86

-

     103

50

1,9

-

1,9

-

2,19

0,68

2,09

-

2,09

-

2,6

-

6,72

-

6,72

-

7,64

1,22

49,26

-

49,26

-

57,7

7,22

Хліб цільнозерновий

30

30

30

2, 1

2, 1

2, 1

2, 4

2, 4

2, 4

9, 9

9, 9

9, 9

71

71

71

II.Фрукти свіжі

60

60

80

0,24

0,24

0,32

0,24

0,24

0,32

6,24

6,24

8,32

27,0

27,0

36,0

Всього за вечерю:

 

 

 

16,86

16,86

21,04

9,9

9,9

11,88

44,61

46,11

54,19

333,6

339,29

412,61

 

 

 

 

 

 

 

Четвер 1 тиждень

 

 

 

Найменування       продуктів

 

Маса нетто

 

 

Хімічний склад

 

 

 

Білки

 

Жири

Вуглеводи

Енергетична  цінність

 

                                                                                                             

 

 

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від

4-6 (7) років

 

 

 

 

 

Сніданок:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I.Гуляш курячий

31/18

31/18

41/24

9,9

9,9

13,22

3,38

3,38

4,34

3,98

3,98

5,43

87,38

87,38

120,08

I.Каша гречана розсипчаста

90

90

113

2,76

2,76

3,46

1,77

1,77

2,22

19,94

19,94

25,01

107,62

107,62

134,93

I.Морква тушкована

53

53

70

0,78

0,78

1,2

2,06

2,06

2,5

5,04

5,04

10,92

38,38

38,38

66,6

II.Фрукти свіжі

60

60

80

0,9

0,9

1,2

0,06

0,06

0,08

13,08

13,08

17,44

53,4

53,4

71,2

Всього за сніданок:

 

 

 

14,34

14,34

19,08

7,27

7,27

9,21

42,04

42,04

58,8

286,78

286,78

392,81

 

 

 

 

 

Обід:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

II.Борщ з картоплею зі сметаною

150 /6

150/6

200/7

1,43

1,43

1,87

3,85

3,85

4,97

9,73

10,37

13,93

75,61

79,4

121,09

Хліб цільнозерновий

30

30

30

2, 1

2, 1

2, 1

2, 4

2, 4

2, 4

9, 9

9, 9

9, 9

71

71

71

IV.Пюре з бобових (гороху)  з вершковим маслом

90

90

103

10,14

10,14

11,64

2,15

2,15

2,62

22,86

22,86

26,24

151,38

151,38

175,1

I.Тюфтелька куряча (з овочами)

66/24

66/24

88/32

12,17

12,17

16,17

5,38

5,38

6,7

11,55

11,55

15,06

144,92

144,92

187,46

I.Компот із сушених яблук

100

100

135

0,16

0,16

0,22

-

-

-

3,82

8,81

12,09

14,92

33,87

46,43

Всього за обід:

 

 

 

26

26

32

13,78

13,78

16,69

57,86

63,49

77,22

457,83

480,57

601,0

 

 

 

 

 

Вечеря:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V.Суп молочний з макаронами

150

150

200

5,46

5,46

7,3

4,6

4,6

6,63

15,44

18,43

23,58

125,05

136,42

182,52

Хліб цільнозерновий з сиром твердим

30 /10

30/10

30/15

4,6

4,6

5,6

5,6

5,6

6,8

9,9

9,9

9,9

111

111

125

I.Чай

150

150

180

-

-

-

-

-

-

-

5,99

7,98

-

22,74

30,32

II.Фрукти свіжі

60

60

80

0,9

0,9

1,2

0,06

0,06

0,08

13,08

13,08

17,44

53,4

53,4

71,2

Всього за вечерю:

 

 

 

10,96

10,96

14,1

10,26

10,26

13,51

38,42

47,4

58,9

289,45

323,56

409,04

 

 

 

П’ятниця 1 тиждень

 

 

 

Найменування    продуктів

Маса нетто

 

 

Хімічний склад

 

 

 

Білки

 

Жири

Вуглеводи

Енергетична  цінність

 

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від

4-6 (7) років

 

 

 

 

Сніданок:

 

 

 

I.Хлібець рибний

48

48

72

7,95

7,95

11,89

3,32

3,32

4,21

3,50

3,50

5,21

75,78

75,78

110,91

 

II.Каша гречана в`язка

82

82

103

4,22

4,22

5,27

2,55

2,55

3,19

21,11

21,11

26,38

124,98

124,98

156,23

 

V.Капуста тушкована -

або квашена -

86

-

86

-

     103

50

1,9

-

1,9

-

2,19

0,68

2,09

-

2,09

-

2,6

-

6,72

-

6,72

-

7,64

1,22

49,26

-

49,26

-

57,7

7,22

 

Хліб цільнозерновий

30

30

30

2,1

2,1

2,1

2,4

2,4

2,4

9,9

9,9

9,9

71

71

71

 

II.Фрукти свіжі

60

60

80

0,9

0,9

1,2

0,06

0,06

0,08

13,08

13,08

17,44

53,4

53,4

71,2

 

Всього за сніданок:

 

 

 

17,07

17,07

22,65

10,42

10,42

12,48

54,31

54,31

66,57

325,16

325,16

467,04

 

 

 

 

Обід:

 

 

 

IV.Суп із горохом з м`ясною фрикаделькою

150 /11

150/11

200/17

8,15

8,15

11,45

2,71

2,71

4,04

13,01

13,01

17,41

114,53

114,53

159,08

 

Хліб  цільнозерновий

30

30

30

2, 1

2, 1

2, 1

2, 4

2, 4

2, 4

9, 9

9, 9

9, 9

71

71

71

 

                                                               

 

 

IV.Макаронник з м`ясом

94

94

118

10,35

10,35

12,95

4,01

4,01

5,25

22,37

22,37

28,16

168,48

168,48

222,52

II.Ікра з буряка

55

55

75

2,98

2,98

3,83

1,05

1,05

1,56

24,21

24,21

30,95

40,09

40,09

54,15

I.Компот із свіжих фруктів

120

120

160

0,24

0,24

0,32

0,24

0,24

0,32

6,24

12,23

16,30

27,0

49,74

66,32

Всього за обід:

 

 

 

23,82

23,82

30,65

10,41

10,41

13,57

75,73

81,72

102,72

421,1

443,84

573,07

Вечеря:

 

II.Гратен «Зебра»

116

116

155

15,06

15,06

19,14

10,8

10,8

13,9

9,88

15,8

19,8

199,51

222,25

283,03

 

II.Соус із сухофруктів

28

28

28

0,29

0,29

0,29

-

-

-

8,22

9,72

9,72

32,41

38,10

38,10

 

I.Молоко кип`ячене

150

150

180

4,2

4,2

5,04

3,75

3,75

4,5

7,05

7,05

8,46

78

78

93,6

 

Всього за вечерю:

 

 

 

19,55

19,55

24,47

14,55

14,55

18,4

25,15

32,57

37,98

309,92

338,35

414,73

 

 

 

 

 

 

 

 

Понеділок 2 тиждень

 

 

Найменування    продуктів

Маса нетто

 

 

Хімічний склад

 

 

Білки

 

Жири

Вуглеводи

Енергетична  цінність

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від

4-6 (7) років

 

 

 

Сніданок:

 

 

V.Риба тушкована в томаті з овочами

54

54

84

7,22

7,22

10,75

1,41

1,41

2,35

3,51

3,51

4,8

53,71

53,71

80,93

II.Каша пшенична в`язка

90

90

113

2,4

2,4

3,0

1,7

1,7

2,1

15,1

15,1

18,9

87

87

109

V.Капуста тушкована -

або квашена -

86

-

86

-

     103

50

1,9

-

1,9

-

2,19

0,68

2,09

-

2,09

-

2,6

-

6,72

-

6,72

-

7,64

1,22

49,26

-

49,26

-

57,7

7,22

I.Сік фруктовий

120

120

180

0,13

0,13

0,18

0

0

0

20,67

20,67

28,62

88,40

88,40

122,4

II.Фрукти свіжі

60

60

80

0,9

0,9

1,2

0,06

0,06

0,08

13,08

13,08

17,44

53,4

53,4

71,2

Всього за сніданок:

 

 

 

12,55

12,55

17,32

5,26

5,26

7,13

59,08

59,08

77,4

331,77

331,77

441,23

 

 

 

Обід

 

 

II.Борщ з картоплею зі сметаною

150 /6

150/6

200/7

1,43

1,43

1,87

3,85

3,85

4,97

9,73

10,37

13,93

75,61

79,4

121,09

Хліб цільнозерновий

30

30

30

2,1

2,1

2,1

2,4

2,4

2,4

9,9

9,9

9,9

71

71

71

  III.Гречаник м`ясний

54

54

72

12,85

12,85

16,92

3,38

3,38

4,47

24,76

24,76

31,39

105,33

105,33

137,98

III.Бобові з цибулею

88

88

114

9,02

9,02

11,24

3,11

3,11

3,77

21,11

21,11

26,28

148,08

148,08

183,43

I.Компот із свіжих фруктів

120

120

160

0,24

0,24

0,32

0,24

0,24

0,32

6,24

12,23

16,30

27,0

49,74

66,32

Всього за обід:

 

 

 

25,64

25,64

32,45

12,98

12,98

15,93

71,73

78,37

97,8

427,02

449,76

579,82

 

 

 

 

 

Вечеря:

 

 

I.Шарлотка з рису та овочів

120

120

147

5,2

5,2

6,4

6,6

6,6

7,7

27,7

27,7

34,1

186,86

186,86

224,94

 

I.    Омлет

58

58

58

5,85

5,85

5,85

6,12

6,12

6,12

2,61

2,61

2,61

88,7

88,7

88,7

 

III.Пюре моркв`яне

55

55

73

1,78

1,78

2,54

0,06

0,06

0,08

5,04

6,04

7,71

29,39

33,18

44,48

 

Хліб цільнозерновий з сиром твердим

30 /10

30/10

30/15

4,6

4,6

5,6

5,6

5,6

6,8

9,9

9,9

9,9

111

111

125

 

I.Чай

150

150

180

-

-

-

-

-

-

-

5,99

7,98

-

22,74

30,32

 

Всього за вечерю:

 

 

 

17,43

17,43

20,39

18,38

18,38

20,7

45,25

51,24

62,3

415,95

442,48

513,44

 

 

 

 

 

Вівторок 2 тиждень

 

 

Найменування      продуктів

 

Маса нетто

 

 

Хімічний склад

 

 

Білки

 

Жири

Вуглеводи

Енергетична  цінність

 

 

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від

4-6 (7) років

 

Сніданок:

IV.Пудинг сирно-моркв`яний

128

135

169

16,75

16,75

21,0

10,34

10,34

12,97

11,9

18,88

23,87

209,27

235,8

296,47

 

II.Соус із сухофруктів

28

28

28

0,29

0,29

0,29

-

-

-

8,22

9,72

9,72

32,41

38,10

38,10

 

I.Молоко кип`ячене

150

150

180

4,2

4,2

5,04

3,75

3,75

4,5

7,05

7,05

8,46

78

78

93,6

 

II.Фрукти свіжі

60

60

80

0,9

0,9

1,2

0,06

0,06

0,08

13,08

13,08

17,44

53,4

53,4

71,2

 

Всього за сніданок:

 

 

 

22,14

22,14

27,53

14,15

14,15

17,55

40,25

48,73

59,49

373,08

405,3

499,37

 

Обід:

I.      Суп гречаний

150

150

200

1,49

1,49

2,04

1,16

1,16

1,64

10,17

10,17

13,91

56,22

56,22

76,94

 

Хліб цільнозерновий

30

30

30

2,1

2,1

2,1

2,4

2,4

2,4

9,9

9,9

9,9

71

71

71

 

I.Нагетси курячі

56

56

75

11,96

11,96

15,99

4,16

4,16

5,36

12,10

12,10

16,50

136,47

136,47

181,95

 

I.Макарони відварені з овочами

100

100

130

3,36

3,36

4,38

2,31

2,31

2,91

21,53

21,53

28,04

120,98

120,98

156,58

 

I.Компот із свіжих фруктів

120

120

160

0,24

0,24

0,32

0,24

0,24

0,32

6,24

12,23

16,30

27,0

49,74

66,32

 

Всього за обід:

 

 

 

19,15

19,15

24,83

10,27

10,27

12,63

59,94

65,93

84,65

411,67

434,41

552,79

 

                                                                                                                        Вечеря:                        

 

IV.Пюре з бобових (гороху)  з вершковим маслом

90

90

103

10,14

10,14

11,64

2,15

2,15

2,62

22,86

22,86

26,24

151,38

151,38

175,1

 

IV.Котлета натуральна з філе курки панірована в сухарях

48

48

65

10,65

10,65

14,13

3,95

3,95

5,06

4,08

4,08

5,3

96,56

96,56

130,52

 

Хліб цільнозерновий

30

30

30

2, 1

2, 1

2, 1

2, 4

2, 4

2, 4

9, 9

9, 9

9, 9

71

71

71

 

II.Ікра з буряка

55

55

75

2,98

2,98

3,83

1,05

1,05

1,56

24,21

24,21

30,95

40,09

40,09

54,15

 

I.Чай

150

150

180

-

-

-

-

-

-

-

5,99

7,98

-

22,74

30,32

 

Всього за вечерю

 

 

 

25,87

25,87

31,7

9,55

9,55

11,64

41,05

47,04

80,37

359,03

381,77

461,09

 

 

 

 

Середа 2 тиждень

 

 

 

Найменування

продуктів

Маса нетто

 

 

Хімічний склад

 

 

 

Білки

 

Жири

Вуглеводи

Енергетична  цінність

 

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від  

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від  

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від  

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від  

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від  

4-6 (7) років

 

 

 

 

Сніданок:

 

 

 

II.Паличка куряча

45

45

60

10,64

10,64

14,12

3,91

3,91

5,0

5,63

5,63

7,38

102,70

102,70

138,84

 

II.Каша гречана в`язка

82

82

103

4,22

4,22

5,27

2,55

2,55

3,19

21,11

21,11

26,38

124,98

124,98

156,23

 

V.Капуста тушкована -

або квашена -

86

-

86

-

     103

50

1,9

-

1,9

-

2,19

0,68

2,09

-

2,09

-

2,6

-

6,72

-

6,72

-

7,64

1,22

49,26

-

49,26

-

57,7

7,22

 

II.Фрукти свіжі

60

60

80

0,9

0,9

1,2

0,06

0,06

0,08

13,08

13,08

17,44

53,4

53,4

71,2

 

Всього за сніданок:

 

 

 

17,66

17,66

22,78

8,61

8,61

10,87

46,54

46,54

58,84

330,34

330,34

423,97

 

 

 

 

Обід:

 

 

 

I.Суп пюре гороховий

150

150

200

5,64

5,64

7,51

1,85

1,85

2,34

15,15

15,15

20,0

99,6

99,6

130,88

 

Хліб цільнозерновий

30

30

30

2, 1

2, 1

2, 1

2, 4

2, 4

2, 4

9, 9

9, 9

9, 9

71

71

71

 

I.Кнелі із курятини з рисом в сметанно-томатному соусі

47/32

47/32

63/56

10,3

10,3

14,1

4,7

4,7

6,8

6,0

6,0

9,1

110

110

157

 

IV.Буряк тушкований

34

35

47

0,54

0,54

0,73

1,53

1,53

2,04

3,64

4,64

6,38

28,75

32,54

44,16

 

I.      Сік фруктовий

120

120

180

0,13

0,13

0,18

0

0

0

20,67

20,67

28,62

88,40

88,40

122,4

 

Всього за обід:

 

 

 

18,71

18,71

24,62

10,48

10,48

13,58

55,36

56,36

74,0

397,75

401,54

525,44

 

 

 

 

Вечеря:

 

 

 

V.Суп  молочний манний

200

200

230

7,67

7,67

9,05

5,74

5,74

7,45

22,99

27,98

32,8

176,21

189,44

233,78

 

                                                                                                                               

IV.Котлета моркв`яна

50

50

70

1,73

1,73

2,43

4,66

4,66

5,71

11,37

11,37

15,9

91,86

91,86

121,37

I.Соус із яблук

10

10

42

0,06

0,06

0,27

0

0

0

1,16

1,65

6,57

4,86

6,76

26,89

Хліб цільнозерновий з сиром твердим

30 /10

30/10

30/15

4,6

4,6

5,6

5,6

5,6

6,8

9,9

9,9

9,9

111

111

125

I.     Компот із сушених яблук

100

100

135

0,16

0,16

0,22

-

-

-

3,82

8,81

12,09

14,92

33,87

46,43

Всього за вечерю

 

 

 

14,22

14,22

17,57

16,0

16,0

19,96

49,24

59,71

77,26

398,85

432,93

553,47

 

 

 

Четвер 2 тиждень

 

 

Найменування      продуктів

Маса нетто

 

 

Хімічний склад

 

 

Білки

 

Жири

Вуглеводи

Енергетична  цінність

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від  

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від  

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від  

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від  

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від  

4-6 (7) років

 

 

 

Сніданок:

 

 

II.Гратен «Зебра»

116

116

155

15,06

15,06

19,14

10,8

10,8

13,9

9,88

15,8

19,8

199,51

222,25

283,03

IV.  Буряк тушкований

34

35

47

0,54

0,54

0,73

1,03

1,03

2,04

3,64

4,64

6,38

24,25

28,04

39,67

I.Какао

150

150

180

5,2

5,2

6,41

4,45

4,45

5,46

8,43

13,42

17,01

93,2

112,15

141,03

Всього за сніданок:

 

 

 

20,8

20,8

26,28

16,28

16,28

21,4

21,95

32,86

43,19

316,96

362,44

463,73

Обід:

I.Борщ український

150

150

200

1,29

1,29

1,70

2,93

2,93

5,04

8,01

8,01

10,60

72,85

72,85

109,42

Хліб цільнозерновий

30

30

30

2, 1

2, 1

2, 1

2, 4

2, 4

2, 4

9, 9

9, 9

9, 9

71

71

71

II.Оладки курячі

70

70

93

11,36

11,36

15,07

5,08

5,08

6,38

5,26

5,26

6,86

114,06

114,06

147,69

I.Каша ячна розсипчаста

90

90

108

2,97

2,97

3,57

1,83

1,83

2,27

20,0

20,0

24,07

108,8

108,8

131,55

I.Морква тушкована

53

53

70

0,78

0,78

1,2

1,06

1,06

2,03

5,04

5,04

10,92

29,09

29,09

57,63

I.Компот із свіжих фруктів

120

120

160

0,24

0,24

0,32

0,24

0,24

0,32

6,24

12,23

16,30

27,0

49,74

66,32

Всього за обід:

 

 

 

18,74

18,74

23,96

13,54

13,54

18,44

54,45

60,44

78,65

422,8

445,54

583,61

                                                         


 

 


 

 

Вечеря:

 

 

 

 

II.Курячий рулет фарширований вареним яйцем

60

60

80

11,84

11,84

15,69

5,35

5,35

6,74

5,32

5,32

6,96

118,63

118,63

153,69

 

 

I.Картопля тушкована з цибулею і томатом

100

100

113

2,5

2,5

2,8

3,5

3,5

4,0

19,7

19,7

22,4

119,0

119,0

135,0

 

 

V.Капуста тушкована -

або квашена -

86

-

86

-

     103

50

1,9

-

1,9

-

2,19

0,68

2,09

-

2,09

-

2,6

-

6,72

-

6,72

-

7,64

1,22

49,26

-

49,26

-

57,7

7,22

 

 

II.Фрукти свіжі

60

60

80

0,9

0,9

1,2

0,06

0,06

0,08

13,08

13,08

17,44

53,4

53,4

71,2

 

 

Всього за вечерю:

 

 

 

17,14

17,14

21,88

11,0

11,0

13,42

44,82

44,82

54,44

340,29

340,29

417,59

 

 

 

 

П’ятниця 2 тиждень

 

 

 

Найменування      продуктів

Маса нетто

 

 

Хімічний склад

 

 

 

Білки

 

Жири

Вуглеводи

Енергетична  цінність

 

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від

4-6 (7) років

 

 

 

 

Сніданок:

 

 

 

III.Каша янтарна

100

100

125

4,17

4,17

5,19

3,72

3,72

4,64

18,27

20,77

25,76

123,29

132,77

164,97

 

II.Суфле яєчне

75

75

75

6,79

6,79

6,79

7,47

7,47

7,47

6,0

6,0

6,0

118,5

118,5

118,5

 

Хліб цільнозерновий з сиром твердим

30 /10

30/10

30/15

4,6

4,6

5,6

5,6

5,6

6,8

9,9

9,9

9,9

111

111

125

 

I.Какао

150

150

180

5,2

5,2

6,41

4,45

4,45

5,46

8,43

13,42

17,01

93,2

112,15

141,03

 

Всього за сніданок:

 

 

 

20,76

20,76

23,99

21,24

21,24

24,37

42,6

50,09

58,67

445,99

474,42

549,5

 

 

 

 

Обід:

 

 

 

IV.Суп картопляний з макаронними виробами

150

150

200

1,72

1,72

2,29

1,34

1,34

1,79

13,08

13,08

17,45

70,64

70,64

94,18

II.Каша перлова розсипчаста

90

90

113

2,76

2,76

3,46

1,77

1,77

2,22

19,94

19,94

25,01

107,62

107,62

134,93

   V.Котлета м`ясна(курятина)

63

63

83

10,16

10,16

13,36

10,17

10,17

13,2

8,91

8,91

10,65

150,76

150,76

192,17

            II. Ікра з буряка

55

55

75

0,98

0,98

1,33

1,05

1,05

1,56

24,21

24,21

30,95

40,09

40,09

54,15

Хліб цільнозерновий

30

30

30

 

2,1

 

2,1

 

2,1

 

2,4

 

2,4

 

2,4

 

9,9

 

9,9

 

9,9

 

71

 

71

 

71

 

Всього за обід:

 

 

 

17,72

17,72

22,54

16,73

16,73

21,17

76,04

76,04

93,96

404,52

440,11

546,43

 

 

 

Вечеря:

 

 

 

II.Суфле рибне

45

45

68

7,83

7,83

11,69

2,87

2,87

4,26

1,34

1,34

2,04

62,45

62,45

93,06

 

                                                                                                                               

 

I.Каша гречана  розсипчаста

90

90

113

2,76

2,76

3,46

1,77

1,77

2,22

19,94

19,94

25,01

107,62

107,62

134,93

V.Капуста тушкована -

або квашена -

86

-

86

-

     103

50

1,9

-

1,9

-

2,19

0,68

2,09

-

2,09

-

2,6

-

6,72

-

6,72

-

7,64

1,22

49,26

-

49,26

-

57,7

7,22

I.Компот із сушених яблук

100

100

135

0,16

0,16

0,22

-

-

-

3,82

8,81

12,09

14,92

33,87

46,43

II.Фрукти свіжі

60

60

80

0,9

0,9

1,2

0,06

0,06

0,08

13,08

13,08

17,44

53,4

53,4

71,2

Всього за вечерю:

 

 

 

13,39

13,39

18,76

6,79

6,79

9,16

44,9

49,89

64,22

287,65

306,6

403,32

 

 

 

Понеділок 3 тиждень

 

 

Найменування        продуктів

Маса нетто

 

 

Хімічний склад

 

 

Білки

 

Жири

Вуглеводи

Енергетична  цінність

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від  

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від  

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від  

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від  

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від  

4-6 (7) років

 

 

 

 

Сніданок:

 

 

                                 

 

V.Запіканка рисово-сирна

103

107

141

17,06

17,06

21,93

9,2

9,2

12,23

8,98

13,97

18,07

185,81

204,76

267,63

 

II.Соус із сухофруктів

28

28

28

0,29

0,29

0,29

-

-

-

8,22

9,72

9,72

32,41

38,10

38,10

 

III.Яйце варене

40

40

40

5,08

5,08

5,08

4,60

4,60

4,60

0,28

0,28

0,28

62,8

62,8

62,8

 

II.Яблуко печене

53

53

70

0,24

0,24

0,32

0,24

0,24

0,32

6,24

9,23

12,31

38,37

38,37

51,16

 

Всього за сніданок:

 

 

 

22,67

22,67

27,62

14,04

14,04

17,15

23,72

33,2

40,38

319,39

344,03

419,69

 

                                                                                                                                Обід:

II.Борщ з картоплею зі сметаною

150 /6

150/6

200/7

1,43

1,43

1,87

3,85

3,85

4,97

9,73

10,37

13,93

75,61

79,4

121,09

 

Хліб цільнозерновий

30

30

30

2, 1

2, 1

2, 1

2, 4

2, 4

2, 4

9, 9

9, 9

9, 9

71

71

71

 

IV.Пюре з бобових (гороху)  з вершковим маслом

90

90

103

10,14

10,14

11,64

2,15

2,15

2,62

22,86

22,86

26,24

151,38

151,38

175,1

 

I.Шніцель м`ясний

60

60

81

9,98

9,98

13,25

9,45

9,45

12,43

8,58

8,58

11,17

143,78

143,78

188,82

 

I.Компот із сушених яблук

100

100

135

0,16

0,16

0,22

-

-

-

3,82

8,81

12,09

14,92

33,87

46,43

 

Всього за обід:

 

 

 

23,81

23,81

29,08

17,85

17,85

22,42

54,89

60,52

73,33

456,69

479,43

602,44

 

 

 

 

Вечеря:

 

 

IV.Тюфтелька рибна

60

60

90

8,02

8,02

12,04

1,06

1,06

1,59

7,68

7,68

11,64

72,35

72,35

109,14

 

I.Каша ячна розсипчаста

90

90

108

2,97

2,97

3,57

1,83

1,83

2,27

20,0

20,0

24,07

108,8

108,8

131,55

 

V.Капуста тушкована -

або квашена -

86

-

86

-

     103

50

1,9

-

1,9

-

2,19

0,68

2,09

-

2,09

-

2,6

-

6,72

-

6,72

-

7,64

1,22

49,26

-

49,26

-

57,7

7,22

 

Хліб цільнозерновий

30

30

30

2, 1

2, 1

2, 1

2, 4

2, 4

2, 4

9, 9

9, 9

9, 9

71

71

71

 

II.Фрукти свіжі

60

60

80

0,9

0,9

1,2

0,06

0,06

0,08

13,08

13,08

17,44

53,4

53,4

71,2

 

I.Чай

150

150

180

-

-

-

-

-

-

-

5,99

7,98

-

22,74

30,32

 

Всього за вечерю:

 

 

 

15,89

15,89

21,1

7,44

7,44

8,,94

57,38

63,37

78,67

354,81

377,55

379,91

 

 

 

 

Вівторок 3 тиждень

 

 

Найменування      продуктів

Маса нетто

 

 

Хімічний склад

 

 

Білки

 

Жири

Вуглеводи

Енергетична  цінність

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від

4-6 (7) років

 

 

 

 

Сніданок:

 

 

III.Чахохбілі з куркою

32/45

32/45

43/60

10,11

10,11

13,50

3,35

3,35

4,30

5,17

5,17

7,11

91,79

91,79

121,9

 

I.Каша гречана розсипчаста

90

90

113

2,76

2,76

3,46

1,77

1,77

2,22

19,94

19,94

25,01

107,62

107,62

134,93

 

I.Какао

150

150

180

5,2

5,2

6,41

4,45

4,45

5,46

8,43

13,42

17,01

93,2

112,15

141,03

 

II.Фрукти свіжі

60

60

80

0,9

0,9

1,2

0,06

0,06

0,08

13,08

13,08

17,44

53,4

53,4

71,2

 

Всього за сніданок:

 

 

 

18,97

18,97

24,57

9,63

9,63

12,06

46,62

51,61

66,57

346,01

364,96

469,06

 

                                                               

 

Обід:

I.Суп пюре гороховий

150

150

200

5,64

5,64

7,51

1,85

1,85

2,34

15,15

15,15

20,0

99,6

99,6

130,88

 

Хліб цільнозерновий

30

30

30

2, 1

2, 1

2, 1

2, 4

2, 4

2, 4

9, 9

9, 9

9, 9

71

71

71

 

I.Котлета рублена з курятини

58

58

77

10,8

10,8

14,46

3,58

3,58

4,62

8,23

8,23

11,24

110,74

110,74

152,04

 

III.Каша перлова в`язка

82

82

103

1,69

1,69

2,11

1,65

1,65

2,06

12,18

12,18

15,22

70,82

70,82

88,53

 

III.Пюре бурякове

55

55

73

2,9

2,9

3,7

0,06

0,06

0,08

23,98

24,98

31,47

52,17

55,96

73,35

 

I.Компот із свіжих фруктів

120

120

160

0,24

0,24

0,32

0,24

0,24

0,32

6,24

12,23

16,30

27,0

49,74

66,32

 

Всього за обід:

 

 

 

23,37

23,37

30,2

9,78

9,78

11,82

75,68

82,67

104,13

431,33

457,86

582,14

 

Вечеря:

V.Каша молочна пшоняна

160

160

220

6,7

6,7

8,26

5,72

5,72

7,54

18,55

23,54

27,45

152,41

171,36

209,22

 

I.Омлет

58

58

58

5,85

5,85

5,85

6,12

6,12

6,12

2,61

2,61

2,61

88,7

88,7

88,7

 

Хліб цільнозерновий

30

30

30

2, 1

2, 1

2, 1

2, 4

2, 4

2, 4

9, 9

9, 9

9, 9

71

71

71

 

IV.Морква припущена

54

55

81

0,76

0,76

1,11

0,78

0,78

1,17

4,85

5,84

8,62

26,16

29,95

44,33

 

Всього за вечерю:

 

 

 

15,41

15,41

17,32

15,02

15,02

17,23

35,91

41,89

48,58

338,27

361,01

413,25

 

 

 

 

 

 

 

Середа 3 тиждень

 

 

Найменування    продуктів

Маса нетто

 

 

 

Хімічний склад

 

 

Білки

 

Жири

Вуглеводи

Енергетична  цінність

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від

4-6 (7) років

 

 

 

Сніданок:

 

 

II.Гратен «Зебра»

116

116

155

15,06

15,06

19,14

10,8

10,8

13,9

9,88

15,8

19,8

199,51

222,25

283,03

II.Фрукти свіжі

60

60

80

0,9

0,9

1,2

0,06

0,06

0,08

13,08

13,08

17,44

53,4

53,4

71,2

I.Молоко кип`ячене

150

150

180

4,2

4,2

5,04

3,75

3,75

4,5

7,05

7,05

8,46

78

78

93,6

Всього за сніданок:

 

 

 

20,16

20,16

25,38

14,61

14,61

18,48

30,01

35,93

45,7

330,91

353,65

447,83

 

 

 

Обід:

 

 

IV.Борщ полтавський з галушками

150/6

150/6

200/8

2,51

2,51

3,42

3,63

3,63

4,44

14,56

15,96

21,34

99,42

105,1

138,3

Хліб цільнозерновий

30

30

30

2, 1

2, 1

2, 1

2, 4

2, 4

2, 4

9, 9

9, 9

9, 9

71

71

71

II.Каша пшенична в`язка

90

90

113

2,4

2,4

3,0

1,7

1,7

2,1

15,1

15,1

18,9

87

87

109

I.Нагетси курячі

56

56

75

11,96

11,96

15,99

4,16

4,16

5,36

12,10

12,10

16,50

136,47

136,47

181,95

III.Пюре моркв`яне

55

55

73

2,78

2,78

3,54

0,06

0,06

0,08

23,02

24,02

30,19

47,37

51,16

66,95

I.Компот із сушених яблук

100

100

135

0,16

0,16

0,22

-

-

-

3,82

8,81

12,09

14,92

33,87

46,43

Всього за обід:

 

 

 

21,91

21,91

29,27

11,95

11,95

14,38

78,5

85,89

108,92

456,18

484,6

613,62

 

 

 

Вечеря:

 

 

IV.Курка по –італійськи

36/10

36/10

48/12

9,65

9,65

12,86

3,34

3,34

4,29

1,75

3,25

4,26

77,54

83,23

109,14

I.Макарони відварені з овочами

100

100

130

3,36

3,36

4,38

2,31

2,31

2,91

21,53

21,53

28,04

120,98

120,98

156,58

Хліб цільнозерновий

30

30

30

2, 1

2, 1

2, 1

2, 4

2, 4

2, 4

9, 9

9, 9

9, 9

71

71

71

Чай

150

150

180

-

-

-

-

-

-

-

5,99

7,98

-

22,74

30,32

II.Фрукти свіжі

60

60

80

0,9

0,9

1,2

0,06

0,06

0,08

13,08

13,08

17,44

53,4

53,4

71,2

Всього за вечерю:

 

 

 

16,01

16,01

20,54

8,11

8,11

9,68

46,26

52,25

67,62

322,92

374,12

437,84

 

 

 

Четвер 3 тиждень

 

 

Найменування     продуктів

Маса нетто

 

 

Хімічний склад

 

 

Білки

 

Жири

Вуглеводи

Енергетична  цінність

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від  

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від  

4-6(7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від  

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від  

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від  

4-6 (7) років

 

 

 

Сніданок:

 

 

                                                       


II.Оладки курячі

70

70

93

11,36

11,36

15,07

5,08

5,08

6,38

5,26

5,26

6,86

114,06

114,06

147,69

I.Каша гречана розсипчаста

90

90

113

2,76

2,76

3,46

1,77

1,77

2,22

19,94

19,94

25,01

107,62

107,62

134,93

V.Капуста тушкована -

або квашена -

86

-

86

-

     103

50

1,9

-

1,9

-

2,19

0,68

2,09

-

2,09

-

2,6

-

6,72

-

6,72

-

7,64

1,22

49,26

-

49,26

-

57,7

7,22

I.Сік фруктовий

120

120

180

0,13

0,13

0,18

0

0

0

20,67

20,67

28,62

88,40

88,40

122,40

Всього за сніданок:

 

 

 

16,15

16,15

20,9

8,94

8,94

11,2

52,59

52,59

68,13

359,34

359,34

462,72

Обід:

III.Суп гороховий з грінками

150/20

150/20

200/20

5,78

5,78

7,0

4,24

4,24

4,85

23,58

23,58

28,12

156,04

156,04

184,27

Хліб цільнозерновий

30

30

30

2, 1

2, 1

2, 1

2, 4

2, 4

2, 4

9, 9

9, 9

9, 9

71

71

71

IV.Рагу із курятини

32/102

32/102

43/136

11,18

11,18

14,91

5,13

5,13

6,68

15,06

15,06

20,09

151,57

151,57

200,68

II.    Ікра з буряка

55

55

75

2,98

2,98

3,33

1,05

1,05

1,56

24,21

24,21

30,95

40,09

40,09

54,15

I.Компот із свіжих фруктів

120

120

160

0,24

0,24

0,32

0,24

0,24

0,32

6,24

12,23

16,30

27,0

49,74

66,32

Всього за обід:

 

 

 

23,28

23,28

26,66

13,06

13,06

15,81

78,99

84,98

105,36

445,7

468,44

576,42

Вечеря:

IV.Котлета моркв`яна

50

50

70

1,73

1,73

2,43

4,66

4,66

5,71

11,37

11,37

15,9

91,86

91,86

121,37

Хліб цільнозерновий з сиром твердим

30 /10

30/10

30/15

4,6

4,6

5,6

5,6

5,6

6,8

9,9

9,9

9,9

111

111

125

I.Какао

150

150

180

5,2

5,2

6,41

4,45

4,45

5,46

8,43

13,42

17,01

93,2

112,15

141,03

II.Фрукти свіжі

60

60

80

0,9

0,9

1,2

0,06

0,06

0,08

13,08

13,08

17,44

53,4

53,4

71,2

Всього за вечерю:

 

 

 

12,43

12,43

15,64

14,77

14,77

18,05

42,78

47,77

60,25

349,46

368,41

458,6

 

 

 

 

П’ятниця 3 тиждень

 

 

Найменування        продуктів

Маса нетто

 

 

Хімічний склад

 

 

Білки

 

Жири

Вуглеводи

Енергетична  цінність

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від  

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від  

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від  

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від  

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від  

4-6 (7) років

 

 

 

Сніданок:

 

 

II.Каша ячна в`язка

82

82

103

1,76

1,76

2,17

1,68

1,68

2,09

11,87

11,87

14,59

69,92

69,92

86,18

III.Котлета рибна любительська

59

59

88

10,2

10,2

14,7

1,8

1,8

2,6

21,8

21,8

28,2

81,21

81,21

120,85

V.Капуста тушкована -

або квашена -

86

-

86

-

     103

50

1,9

-

1,9

-

2,19

0,68

2,09

-

2,09

-

2,6

-

6,72

-

6,72

-

7,64

1,22

49,26

-

49,26

-

57,7

7,22

Хліб цільнозерновий з сиром твердим

30 /10

30/10

30/15

4,6

4,6

5,6

5,6

5,6

6,8

9,9

9,9

9,9

111

111

125

I.Компот із свіжих фруктів

120

120

160

0,24

0,24

0,32

0,24

0,24

0,32

6,24

12,23

16,30

27,0

49,74

66,32

Всього за сніданок:

 

 

 

18,7

18,7

24,35

11,41

11,41

14,41

56,53

65,52

76,63

338,39

361,13

456,05

 

 

 

Обід:

 

 

IV.Суп картопляний з макаронними виробами

150

150

200

1,72

1,72

2,29

1,34

1,34

1,79

13,08

13,08

17,45

70,64

70,64

94,18

Хліб цільнозерновий

30

30

30

2,1

2,1

2,1

2,4

2,4

2,4

9,9

9,9

9,9

71

71

71

V.Плов із м`ясом

102

102

130

10,23

10,23

13,47

8,45

8,45

11,91

18,68

18,68

22,99

176,84

176,84

232,78

III.Пюре бурякове

55

55

73

2,9

2,9

3,7

0,06

0,06

0,08

23,98

24,98

31,47

52,17

55,96

73,35

II.Фрукти свіжі

60

60

80

0,9

0,9

1,2

0,06

0,06

0,08

13,08

13,08

17,44

53,4

53,4

71,2

Всього за обід:

 

 

 

17,85

17,85

22,76

12,31

12,31

16,26

78,72

79,72

99,25

424,05

427,84

542,51

 


 

 

 

 

 

            Вечеря:

 

 

III.Запіканка вермішельно-сирна

112

116

145

18,66

18,66

22,99

10,57

10,57

12,87

11,80

16,29

17,99

220,88

237,94

288,02

IV.Морква припущена

54

55

81

0,76

0,76

1,11

0,78

0,78

1,17

4,85

5,84

8,62

26,16

29,95

44,33

I.Сік фруктовий

120

120

180

0,13

0,13

0,18

0

0

0

20,67

20,67

28,62

88,40

88,40

122,40

Всього за вечерю:

 

 

 

19,55

19,55

24,28

11,35

11,35

14,04

37,32

42,8

 

335,44

356,29

454,75

 

 

 

Понеділок 4 тиждень

 

 

Найменування    продуктів

Маса нетто

 

 

Хімічний склад

 

 

Білки

 

Жири

Вуглеводи

Енергетична  цінність

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від

4-6 (7) років

 

                                 

 

Сніданок:

 

IV.Шніцель рибний натуральний

47

47

70

9,68

9,68

14,03

1,2

1,2

1,81

23,1

23,1

30,13

84,37

84,37

119,84

 

II.Каша перлова розсипчаста

90

90

113

2,76

2,76

3,46

1,77

1,77

2,22

19,94

19,94

25,01

107,62

107,62

134,93

 

I.Морква тушкована

53

53

70

0,78

0,78

1,2

2,06

2,06

2,03

5,04

5,04

10,92

38,38

38,38

66,6

 

I.Сік фруктовий

120

120

180

0,13

0,13

0,18

0

0

0

20,67

20,67

28,62

88,40

88,40

122,40

 

II.Фрукти свіжі

60

60

80

0,9

0,9

1,2

0,06

0,06

0,08

13,08

13,08

17,44

53,4

53,4

71,2

 

Всього за сніданок

 

 

 

13,25

13,25

20,07

5,09

5,09

6,14

81,83

81,83

112,12

372,18

372,18

515

 

Обід:

 

II.Суп український з галушками

150/15

150/15

200/20

1,79

1,79

2,37

2,83

2,83

3,44

12,36

12,36

16,36

81,52

81,52

105,13

 

Хліб цільнозерновий

30

30

30

2,1

2,1

2,1

2,4

2,4

2,4

9,9

9,9

9,9

71

71

71

 

V.Котлета м`ясна(курятина)

63

63

83

10,16

10,16

13,36

10,17

10,17

13,2

8,91

8,91

10,65

150,76

150,76

192,17

 

I.Каша гречана розсипчаста

90

90

113

2,76

2,76

3,46

1,77

1,77

2,22

19,94

19,94

25,01

107,62

107,62

134,93

 

I.Ікра з буряка

55

55

75

0,98

0,98

1,33

1,05

1,05

1,56

24,21

24,21

30,95

35,59

35,59

49,66

 

I.Компот із сушених яблук

100

100

135

0,16

0,16

0,22

-

-

-

3,82

8,81

12,09

14,92

33,87

46,43

 

Всього за обід:

 

 

 

17,95

17,95

22,84

18,22

18,22

22,82

79,11

84,13

104,96

461,41

480,36

599,32

 

 

 

 

Вечеря:

 

 

V.Суп  молочний манний

200

200

230

7,67

7,67

9,05

5,74

5,74

7,45

22,99

27,98

32,8

176,21

189,44

233,78

 

IV.Котлета моркв`яна

50

50

70

1,73

1,73

2,43

4,66

4,66

5,71

11,37

11,37

15,9

91,86

91,86

121,37

 

I.Соус із яблук

10

10

42

0,06

0,06

0,27

0

0

0

1,16

1,65

6,57

4,86

6,76

26,89

 

Хліб цільнозерновий з сиром твердим

30 /10

30/10

30/15

4,6

4,6

5,6

5,6

5,6

6,8

9,9

9,9

9,9

111

111

125

 

Всього за вечерю:

 

 

 

14,06

14,06

17,35

16,0

16,0

19,96

45,42

50,41

65,17

383,93

399,06

507,04

 

 

 

 

Вівторок 4 тиждень

 

 

Найменування      продуктів

Маса нетто

 

 

Хімічний склад

 

 

Білки

 

Жири

Вуглеводи

Енергетична  цінність

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від  

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від  

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від  

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від  

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від  

4-6 (7) років

 

 

 

 

Сніданок:

 

 

I.Гуляш курячий

31/18

31/18

41/24

9,9

9,9

13,22

3,38

3,38

4,34

3,98

3,98

5,43

87,38

87,38

120,08

 

I.Макарони відварені з овочами

100

100

130

3,36

3,36

4,38

2,31

2,31

2,91

21,53

21,53

28,04

120,98

120,98

156,58

 

Хліб цільнозерновий

30

30

30

2,1

2,1

2,1

2,4

2,4

2,4

9,9

9,9

9,9

71

71

71

 

V.Капуста тушкована -

або квашена -

86

-

86

-

     103

50

1,9

-

1,9

-

2,19

0,68

2,09

-

2,09

-

2,6

-

6,72

-

6,72

-

7,64

1,22

49,26

-

49,26

-

57,7

7,22

 

I.Компот із свіжих фруктів

120

120

160

0,24

0,24

0,32

0,24

0,24

0,32

6,24

12,23

16,30

27,0

49,74

66,32

 

Всього за сніданок:

 

 

 

17,5

17,5

22,21

10,42

10,42

12,57

48,37

54,36

67,31

355,62

378,36

537,07

 

                                                                   


 

 

 

Обід:

 

 

II.Борщ з картоплею зі сметаною

150 /6

150/6

200/7

1,43

1,43

1,87

3,85

3,85

4,97

9,73

10,37

13,93

75,61

79,4

121,09

 

Хліб цільнозерновий

30

30

30

2, 1

2, 1

2, 1

2, 4

2, 4

2, 4

9, 9

9, 9

9, 9

71

71

71

 

IV.Пюре з бобових (гороху)  з вершковим маслом

90

90

103

10,14

10,14

11,64

2,15

2,15

2,62

22,86

22,86

26,24

151,38

151,38

175,1

 

I.Тюфтелька куряча (з овочами)

66/24

66/24

88/32

12,17

12,17

16,17

5,38

5,38

6,7

11,55

11,55

15,06

144,92

144,92

187,46

 

Всього за обід:

 

 

 

25,84

25,84

31,78

13,78

13,78

16,69

54,04

54,68

65,13

442,91

446,67

554,65

 

 

 

 

Вечеря:

 

 

IV.Пудинг сирно-моркв`яний

128

135

169

16,75

16,75

21,0

10,34

10,34

12,97

11,9

18,88

23,87

209,27

235,8

296,47

 

I.Какао

150

150

180

5,2

5,2

6,41

4,45

4,45

5,46

8,43

13,42

17,01

93,2

112,15

141,03

 

II.Фрукти свіжі

60

60

80

0,9

0,9

1,2

0,06

0,06

0,08

13,08

13,08

17,44

53,4

53,4

71,2

 

Всього за вечерю:

 

 

 

22,85

22,85

28,61

14,85

14,85

18,51

33,41

45,38

58,32

355,87

401,35

508,7

 

 

 

 

Середа 4 тиждень

 

 

Найменування продуктів

Маса нетто

 

 

Хімічний склад

 

 

Білки

 

Жири

Вуглеводи

Енергетична  цінність

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від  

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від  

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від  

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від  

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від  

4-6 (7) років

 

 

Сніданок:

 

I.Омлет з морквою

60

60

60

5,3

5,3

5,3

6,4

6,4

6,4

1,9

1,9

1,9

86

86

86

II.Каша пшенична в`язка

90

90

113

2,4

2,4

3,0

1,7

1,7

2,1

15,1

15,1

18,9

87

87

109

Хліб цільнозерновий з сиром твердим

30 /10

30/10

30/15

4,6

4,6

5,6

5,6

5,6

6,8

9,9

9,9

9,9

111

111

125

I.Чай

150

150

180

-

-

-

-

-

-

-

5,99

7,98

-

22,74

30,32

II.Фрукти свіжі

60

60

80

0,9

0,9

1,2

0,06

0,06

0,08

13,08

13,08

17,44

53,4

53,4

71,2

Всього за вечерю:

 

 

 

13,2

13,2

15,1

13,76

13,76

15,38

39,98

45,97

56,12

337,4

360,14

421,52

 

 

 

 

 

 

Обід:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IV.Суп селянський з перловою крупою

150

150

200

1,34

1,34

1,8

2,15

2,15

2,7

8,76

8,76

11,68

58,54

58,54

76,56

 

IV.Пюре з бобових (гороху)  з вершковим маслом

90

90

103

10,14

10,14

11,64

2,15

2,15

2,62

22,86

22,86

26,24

151,38

151,38

175,1

 

IV.Котлета натуральна з філе курки панірована в сухарях

48

48

65

10,65

10,65

14,13

3,95

3,95

5,06

4,08

4,08

5,3

96,56

96,56

130,52

 

Хліб цільнозерновий

30

30

30

2, 1

2, 1

2, 1

2, 4

2, 4

2, 4

9, 9

9, 9

9, 9

71

71

71

 

III.Пюре бурякове

55

55

73

2,9

2,9

3,7

0,06

0,06

0,08

23,98

24,98

31,47

52,17

55,96

73,35

 

I.Компот із сушених яблук

100

100

135

0,16

0,16

0,22

-

-

-

3,82

8,81

12,09

14,92

33,87

46,43

 

Всього за обід:

 

 

 

27,29

27,29

33,59

10,71

10,71

12,5

73,4

79,39

96,68

444,57

467,31

572,96

 

 

 

 

 

 

Вечеря:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IV.Пудинг із курятини

51

51

68

10,9

10,9

14,53

4,42

4,42

5,73

3,06

3,06

4,08

97,58

97,58

128,61

 

I.Каша гречана розсипчаста

90

90

113

2,76

2,76

3,46

1,77

1,77

2,22

19,94

19,94

25,01

107,62

107,62

134,93

 

V.Капуста тушкована -

або квашена -

86

-

86

-

     103

50

1,9

-

1,9

-

2,19

0,68

2,09

-

2,09

-

2,6

-

6,72

-

6,72

-

7,64

1,22

49,26

-

49,26

-

57,7

7,22

 

I.Сік фруктовий

120

120

180

0,13

0,13

0,18

0

0

0

20,67

20,67

28,62

88,40

88,40

122,40

 

II.Фрукти свіжі

60

60

80

0,9

0,9

1,2

0,06

0,06

0,08

13,08

13,08

17,44

53,4

53,4

71,2

 

Всього за вечерю:

 

 

 

16,59

16,59

21,56

8,34

8,34

10,63

63,47

63,47

82,79

396,26

396,26

514,84

 

 

 

 

Четвер 4тиждень

 

 

 

Найменування  продуктів

Маса нетто

 

 

Хімічний склад

 

 

 

Білки

 

Жири

Вуглеводи

Енергетична  цінність

 

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від  

4-6 (7) років

Від  

1-3 років

Від   3-4 років

Від  

4-6(7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від  

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від  

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від  

4-6 (7) років

 

 

 

 

Сніданок:

 

 

 

I.Омлет

58

58

58

5,3

5,3

5,3

6,4

6,4

6,4

1,9

1,9

1,9

88,8

88,8

88,8

 

III.Каша ячна розсипчаста з цибулею

96

96

120

3,07

3,07

3,91

2,38

2,38

2,98

20,81

20,81

26,52

116,86

116,86

148,51

 

Хліб цільнозерновий з сиром твердим

30 /10

30/10

30/15

4,6

4,6

5,6

5,6

5,6

6,8

9,9

9,9

9,9

111

111

125

 

I.Чай

150

150

180

-

-

-

-

-

-

-

5,99

7,98

-

22,74

30,32

 

II.Фрукти свіжі

60

60

80

0,9

0,9

1,2

0,06

0,06

0,08

13,08

13,08

17,44

53,4

53,4

71,2

 

Всього за сніданок:

 

 

 

13,87

13,87

16,0

14,44

14,44

16,26

45,69

51,68

63,74

370,0

392,8

463,83

 

Обід:

 

II.Суп болгарський

150

150

200

1,55

1,55

2,05

1,7

1,7

2,22

10,8

10,8

14,44

64,46

64,46

85,16

 

Хліб цільнозерновий

30

30

30

2,1

2,1

2,1

2,4

2,4

2,4

9,9

9,9

9,9

71

71

71

 

I.Нагетси курячі

56

56

75

11,96

11,96

15,99

4,16

4,16

5,36

12,10

12,10

16,50

136,47

136,47

181,95

 

I.Каша ячна розсипчаста

90

90

108

2,97

2,97

3,57

1,83

1,83

2,27

20,0

20,0

24,07

108,8

108,8

131,55

 

III.Пюре бурякове

55

55

73

2,9

2,9

3,7

0,06

0,06

0,08

23,98

24,98

31,47

52,17

55,96

73,35

 

I.Компот із сушених яблук

100

100

135

0,16

0,16

0,22

-

-

-

3,82

8,81

12,09

14,92

33,87

46,43

 

Всього за обід:

 

 

 

21,64

21,64

27,63

10,15

10,15

12,33

80,6

82,59

108,49

447,82

470,56

612,9

 

 

 

 

Вечеря

 

 

 

                                                                               

II.Паличка куряча

45

45

60

10,64

10,64

14,12

3,91

3,91

5,0

5,63

5,63

7,38

102,70

102,70

138,84

II.Каша гречана в`язка

82

82

103

4,22

4,22

5,27

2,55

2,55

3,19

21,11

21,11

26,38

124,98

124,98

156,23

V.Капуста тушкована -

або квашена -

86

-

86

-

     103

50

1,9

-

1,9

-

2,19

0,68

2,09

-

2,09

-

2,6

-

6,72

-

6,72

-

7,64

1,22

49,26

-

49,26

-

57,7

7,22

II.Фрукти свіжі

60

60

80

0,9

0,9

1,2

0,06

0,06

0,08

13,08

13,08

17,44

53,4

53,4

71,2

Всього за сніданок:

 

 

 

17,66

17,66

22,78

8,61

8,61

10,87

46,54

46,54

58,84

330,34

330,34

423,97

 

 

 

П’ятниця 4 тиждень

 

 

Найменування продуктів

Маса нетто

 

 

Хімічний склад

 

 

Білки

 

Жири

Вуглеводи

Енергетична  цінність

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від

4-6 (7) років

Від

1-3 років

Від   3-4 років

Від

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від

4-6 (7) років

Від   1-3 років

Від   3-4 років

Від

4-6 (7) років

 

 

 

Сніданок:

 

 

II.Фіш боли в томатному соусі

41/27

41/27

62/41

8,07

8,07

12,14

1,97

1,97

3,27

5,33

5,33

7,71

86,69

86,69

129,54

IV.Картопляне пюре

91

91

114

2,01

2,01

2,51

2,12

2,12

2,65

14,53

14,53

18,16

84,5

84,5

105,63

Хліб цільнозерновий

30

30

30

2, 1

2, 1

2, 1

2, 4

2, 4

2, 4

9, 9

9, 9

9, 9

71

71

71

IV.Морква тушкована

53

53

70

0,78

0,78

1,2

1,06

1,06

2,03

5,04

5,04

10,92

39,09

39,09

66,63

II.Яблуко печене

53

53

70

0,24

0,24

0,32

0,24

0,24

0,32

6,24

9,23

12,31

38,37

38,37

51,16

I.Чай

150

150

180

-

-

-

-

-

-

-

5,99

7,98

-

22,74

30,32

Всього за сніданок:

 

 

 

13,2

13,2

18,27

7,79

7,79

10,67

41,04

47,03

75,98

37,65

330,39

453,28

 

 

 

Обід:

 

 

 

IV.Суп із горохом з м`ясною фрикаделькою

150 /11

150/11

200/17

8,15

8,15

11,45

2,71

2,71

4,04

13,01

13,01

17,41

114,53

114,53

159,08

 

Хліб цільнозерновий

30

30

30

2, 1

2, 1

2, 1

2, 4

2, 4

2, 4

9, 9

9, 9

9, 9

71

71

71

 

IV.Макаронник з м`ясом

94

94

118

10,35

10,35

12,95

4,01

4,01

5,25

22,37

22,37

28,16

168,48

168,48

222,52

 

II.Ікра з буряка

55

55

75

2,98

2,98

3,83

1,05

1,05

1,56

24,21

24,21

30,95

40,59

40,59

54,66

 

I.Компот із свіжих фруктів

120

120

160

0,24

0,24

0,32

0,24

0,24

0,32

6,24

12,23

16,30

27,0

49,74

66,32

 

Всього за обід:

 

 

 

23,82

23,82

31,95

10,41

10,41

13,57

75,73

81,72

102,72

467,6

444,34

573,58

 

Вечеря

II.Гратен «Зебра»

116

116

155

15,06

15,06

19,14

10,8

10,8

13,9

9,88

15,8

19,8

214,51

222,25

283,03

 

I.Соус  яблучний

73

73

89

0,26

0,26

0,32

0,26

0,26

0,32

10,44

12,44

14,8

44,4

52,0

61,83

 

I.Какао

150

150

180

5,2

5,2

6,41

4,45

4,45

5,46

8,43

13,42

17,01

93,2

112,15

141,03

 

Всього за вечерю:

 

 

 

25,78

25,78

25,87

15,51

15,51

19,68

28,75

41,66

51,7

352,11

386,4

485,89

 

 

 

 

Примірне чотиритижневе меню складено

Сестра медична _____________________ Вікторія ДИМАРЧУК

 

Завгосп              _____________________ Галина ФАНДІКОВА

 

 

Кухар                 _____________________ Катерина ЛИСТОПАД

Шановні відвідувачі! Ви можете переглянути новини закладу дошкільної освіти «Малятко» на сторінці у Facebook   «Малятко» смт. Ямпіль Сумської області. 

 

https://www.facebook.com/groups/216603378909451